De kust van Walcheren

Vakantiehuizen op Walcheren

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Walcheren: 721 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 217 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Paginavan 9

Ontdek Zeeland tijdens je verblijf in een vakantiehuisje op Walcheren

Walcheren heeft tal van verschillende vakantiehuizen. Van groot tot klein. Van luxe tot eenvoudig. Boek een vakantiehuis in Domburg of een villa in Zoutelande. Welk vakantiehuisje op Walcheren je ook kiest, je bent altijd van alle gemakken voorzien.

Zien en doen op Walcheren

Het eiland Walcheren in Zeeland heeft veel populaire badplaatsen, waarvan Domburg en Zoutelande misschien wel de bekendste zijn. In welk seizoen je ook in Zeeland bent, een bezoek aan het strand is altijd een goed idee. Nergens in Nederland schijnt de zon zoveel als aan de Zeeuwse kust. Tijdens een winterwandeling langs het strand is niks zo lekker als een frisse neus halen om daarna op te warmen bij een van de strandpaviljoens. 

Houd je meer van cultuur? Bezoek dan Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Maak een stadswandeling, ga winkelen of geniet van een van de zonnige terrassen. Wandel over de boulevard van Vlissingen en zie de schepen voor je neus voorbij varen. Zo vlakbij dat je ze bijna kunt aanraken. In Veere kun je heerlijk slenteren door pittoreske straatjes en langs leuke winkeltjes. Deze kleine stad aan het Veerse Meer is ook een prima uitvalsbasis voor verschillende watersportactiviteiten.

Veere historische panden

Restaurants op Walcheren

Geen zin om te koken in je vakantiehuisje? Op heel Walcheren zijn veel fijne restaurants te vinden. Van snelle hap tot een luxe diner, op Walcheren is er voor iedereen wat wils. Met je voeten in het zand dineren? Dat kan bij een van de vele strandpaviljoens langs de kust van Walcheren. In een restaurant aan zee geniet je niet alleen van een fenomenaal uitzicht over het water, op een zonnige dag zijn de zonsondergangen vaak spectaculair. 

Natuur op Walcheren

Tijdens een verblijf in een vakantiehuis op Walcheren combineer je ontspanning met cultuur, avontuur en natuur. Vanaf Domburg loop je naar Oostkapelle via natuurgebied De Manteling. Bezoek dan ook zeker Kasteel Westhove. Een ander mooi natuurgebied is Oranjezon, in Vrouwenpolder. Dit is een veelzijdig duingebied waar je veel dieren kan tegenkomen. In het binnenland van Walcheren zie je soms groene heuveltjes middenin het landschap. Deze aarden heuvels worden vliedbergen genoemd en zijn overblijfselen uit de 11e eeuw toen ze aanvankelijk als woonheuvels werden aangelegd.