Yerseke haven

Vakantiehuizen in Yerseke

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Yerseke: 9 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 3 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema

Vakantiehuizen in Yerseke

Ben je op zoek naar een culinaire vakantie? Boek dan een vakantiehuis in Yerseke. In dit vissersdorp leer je alles over oesters, mosselen en andere schaal- en schelpdieren. Ontdek het allemaal tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Yerseke.

Vakantiehuis Yerseke

Vakantiehuis aan zee Yerseke

In Yerseke ben je altijd dicht bij het water. Open het raam van je vakantiehuis en adem de zilte zeelucht in. Dankzij de ligging aan de Oosterschelde, sta je vanuit je vakantieverblijf in Yerseke binnen een paar minuten aan de waterkant. Loop door naar de haven om de kleurrijke mosselkotters te bekijken of neem plaats op een bankje en tuur eindeloos ver over het water.

Activiteiten Yerseke

Wat te doen in Yerseke? Als je van vis en zeevruchten houdt, haal je je hart op in dit mossel- en oesterdorp. Tijdens een rondleiding onder begeleiding van een gids, kom je alles te weten over de historische Oesterputten. Sluit af met een oesterproeverij bij een van de vele restaurants boven de Oesterputten. Voor een (culinaire) beleving op het water stap je aan boord van een rondvaartboot. Vaar over de Oosterschelde en misschien spot je wel zeehonden.

Rondvaart Oosterschelde

Omgeving Yerseke

Vanuit Yerseke kun je alle kanten uit. Voor een dagje winkelen ga je naar Goes. Hier kun je de hele dag shoppen bij grote winkelketens, toffe woonwinkels, hippe modeboetieks en conceptstores. Als je van watersport houdt, is de omgeving van Yerseke perfect. De Oosterschelde is het grootste Nationaal Park van Nederland en biedt talloze mogelijkheden om te varen, kanoën, duiken, surfen en vissen.