Wemeldinge Zeeland

Vakantiehuizen in Wemeldinge

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Wemeldinge: 58 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 18 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Tip: Er is meer aanbod in de buurt

Vakantiehuizen Wemeldinge: ontspannen aan de Oosterschelde

Als je een huisje wilt huren in Wemeldinge, dan zijn er genoeg mogelijkheden. Van een vakantiehuis met hond tot een vakantiehuis op een vakantiepark. Hier beleef je een ontspannen vakantie aan het water. In een vakantiehuis ben je van alle gemakken voorzien. Denk aan een goed uitgeruste keuken, luxe bedden en een tuin. Boek je vakantiehuis in Wemeldinge lokaal bij allyourz.

Nationaal Park Oosterschelde

Wemeldinge ligt direct aan Nationaal Park Oosterschelde: het grootste Nationaal Park van Nederland. Aan het strandje van Wemeldinge kun je zwemmen in de Oosterschelde en vanaf de dijk heb je een prachtig uitzicht over het water. Houd je van watersport? Ook dat kan hier. Van zeilen tot duiken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek de omgeving van Wemeldinge

Als je op vakantie gaat naar Wemeldinge, dan is er van alles te doen. Ga winkelen in Goes of bezoek de oesterputten in Yerseke. Wil je meer te weten komen over de cultuur en het erfgoed van Zuid-Beveland? Maak dan een auto- of fietstocht langs verschillende plekken en bouwwerken die aan het verleden herinneren. 

Baarland Zak van Zuid-Beveland