Jachthaven van Tholen

Vakantieparken in Tholen

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Tholen: 0 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 0 verschillende vakantieparken
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Bezig met laden

Vakantieparken in Tholen

Een verblijf op een vakantiepark in Tholen betekent een ontspannen samenzijn met familie, vrienden of met z’n tweeën. In Tholen geniet je van de luxe van een bungalowpark aan het water en midden in de natuur. Ga je voor de luxe van een vakantiehuis of de gezelligheid van een kindvriendelijke vakantiepark? Zoek en boek je vakantiepark in Tholen.

Activiteiten in Tholen

Op een vakantiepark in Tholen ben je van alle gemakken voorzien. Een verblijf op een vakantiepark in Tholen is niet compleet zonder een bezoek aan het historische centrum van de stad. Wandel door de smalle straten langs mooie gevels en monumenten, over de stadswallen. Als het om watersport gaat, is de Oesterdam dé hotspot voor watersportactiviteiten. Of je nu wilt zeilen, surfen, suppen of duiken, het kan in Tholen.  

Eten en drinken in Tholen

In het historische centrum van Tholen kun je bij verschillende restaurants terecht voor een fijne lunch of een gezellige avond uit eten. De Kaaij in Tholen is een geliefde plek waar je kunt  kiezen uit verschillende restaurants. Een toplocatie aan het water voor een lunch, diner of borrel is Marina Beachclub bij Oesterdam Resort. Bij deze trendy plek geniet je van prachtig uitzicht over het water.

Bezienswaardigheden in Tholen

Ga eropuit en ontdek de omgeving. Bij een bezoek aan Tholen-stad kun je niet om de Grote of Onze Lieve Vrouwekerk heen. Deze Grote kerk is een echte blikvanger in Tholen. Nog twee indrukwekkende blikvangers in de stad zijn de twee molens. Molen De Hoop en De Verwachting verrijken het stadsbeeld van Tholen.