Vlissingen strandhuisjes

Slapen op het strand in Zeeland

Wakker worden met het ruisen van de zee. Stap naar buiten en je tenen glijden tussen het zand. Vier vakantie vanuit een strandhuisje in Zeeland.

Vakantie aan zee: ultiem ontspannen

Als je in Zeeland naar de kust gaat, dan wil je daar zo lang mogelijk van genieten. Met z’n tweeën, de kinderen of met vrienden. In een huisje aan zee slaap je letterlijk op het strand. Doe je ogen dicht en ontspan met het geluid van de golven op de achtergrond. De zilte zeelucht prikkelt je neus. Verwonder je over de stilte om je heen. Maak een lange wandeling over het strand nog voordat de dag begint of duik in de zee voor een frisse start.

Zoek & Boek je verblijf

Zeeland op de kaart

Ontdek de mooiste plekjes en de fijnste vakantieverblijven.

Al het goede van Zeeland in je mailbox?

Ontvang per mail de leukste overnachten tips, unieke lokale activiteiten en actuele hotspots in heel Zeeland. Schrijf je snel in.

Winter in Zeeland | Nieuwsbrief

Bestemmingen in Zeeland per regio

Wil je alle bestemmingen in Zeeland ontdekken?

Alle bestemmingen bekijken

Veelgestelde vragen

In Zeeland vind je strandhuisjes in o.a. Dishoek, Vlissingen, Kamperland en Vrouwenpolder.

Strandhuisjes hebben altijd uitzicht op zee. Er zijn ook hotels of vakantiehuizen met uitzicht op zee. Bekijk hier alle accommodaties in Zeeland met uitzicht op zee.

In Zeeland is er altijd wat te doen. Van kilometerslange stranden tot talloze activiteiten. Of je nu voor een dagje, weekend of vakantie komt, gebruik onze filters om Zeeland te ontdekken.