Jachthaven van Tholen

Appartementen in Tholen

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Tholen: 0 beschikbare appartementen gevonden
Bij 0 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Appartementen in Tholen

In een appartement in Tholen beleef je een fijne vakantie. Kies voor een appartement zo comfortabel en luxe als je zelf wilt. Aan het water of in de stad. Verblijf op prachtige plekken in de omgeving van Tholen en geniet van een welverdiende vakantie of weekend weg. Je vindt appartementen in Tholen bij allyourz.

Activiteiten op Tholen

Tholen is een bestemming waar je actief buiten wilt zijn. Heb je zin om te surfen, suppen, zeilen, duiken of varen, dan is de Oesterdam de perfecte hotspot. De 10 kilometer lange dam leent zich niet alleen voor verschillende watersportactiviteiten, maar is ook een fijne plek om overheen te fietsen of wandelen. Weer of geen weer en welk seizoen het ook is, er is op het eiland Tholen genoeg te beleven. Buiten en binnen. Bekijk onze tips voor overdekte uitstapjes op Tholen

Restaurants op Tholen

Wil je tijdens een verblijf in een vakantieappartement in Tholen een keer buiten de deur lunchen of uit eten te gaan? In Tholen zijn verschillende restaurants te vinden waar je terecht kunt. Proef de lekkerste gerechten uit verschillende keukens aan de Kaaij, de Markt of op een toplocatie direct aan het water, zoals bij Oesterdam Dining & Lounge. 

Bezienswaardigheden op Tholen

In Tholen kun je verschillende korte stadswandelingen lopen. Met of zonder gids. Maak een ommetje over de voormalige stadswallen langs monumenten en andere bezienswaardigheden, zoals blikvangers Molen de Hoop en Molen de Verwachting.  Op loopafstand van het stadscentrum ligt de jachthaven van Tholen. Met winkels om de hoek, uitgebreide faciliteiten en ruime ligplaatsen is de haven een fijne plek om aan te meren.