Terneuzen overnachten

B&B's in Terneuzen

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Terneuzen: 0 beschikbare kamers gevonden
Bij 0 verschillende B&B's
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

B&B in Terneuzen

In een Bed & Breakfast in Terneuzen voel je je meteen thuis. Een weekendje weg of een vakantie in Terneuzen? Je beleeft een onvergetelijke tijd door te overnachten in een B&B. Begin de dag met een uitgebreid ontbijt dat met liefde is bereid. Dat is pas een goede start. Zo heb je genoeg energie voor de leukste uitstapjes in Terneuzen. 

B&B in Terneuzen | Ontbijt

Activiteiten in Terneuzen

Wat te doen in Terneuzen tijdens een verblijf in een B&B? In deze havenstad aan de Westerschelde in Zeeuws-Vlaanderen is genoeg te zien en doen. Maak een stadswandeling door Terneuzen en ontdek het oude centrum (Oud Terneuzen) en de Scheldeboulevard. Wil je de omgeving verkennen, dan is een fietstocht langs het water een goed idee richting Breskens of Graauw. Of fiets door het binnenland waar je dorpen als Zaamslag, Axel en Sluiskil ontdekt. 

Terneuzen Scheldeboulevard

Restaurants in Terneuzen

Om een hapje te eten hoef je in Terneuzen niet lang te zoeken. In de havenstad vind je tal van goede restaurants. Lunchen met uitzicht over het water van de Westerschelde, borrelen op een authentieke locatie in Oud Terneuzen of uitgebreid tapas eten. In Terneuzen kan het allemaal. Het enige dat je hoeft te doen is te gaan zitten en te genieten.

Oud Terneuzen stadswandeling

Bezienswaardigheden in Terneuzen

De Scheldeboulevard in Terneuzen is een must see als je de stad bezoekt. Wandel langs de Westerschelde en tuur naar de schepen die voorbij varen. Op deze druk bevaren rivier is veel bedrijvigheid en dus altijd iets te zien. In de zomer vormt de boulevard het decor voor de jaarlijkse beeldenroute en kun je genieten van de mooiste kunstwerken. Oud Terneuzen is het oude stadsdeel van Terneuzen waar je kunt wandelen door smalle straatjes en langs monumentale gebouwen. In het Schoolmuseum Schooltijd ga je letterlijk terug in de tijd en zie je hoe een school er vroeger uitzag. Oude schoolbankjes, leerboekjes, leesplankjes en letterdozen. Het is slechts een kleine greep uit de collectie van het museum. 

Terneuzen Centrum markt