B&B Hulst | B&B Het Verborgen Geluk

B&B's in Hulst

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Hulst: 0 beschikbare kamers gevonden
Bij 0 verschillende B&B's
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

B&B in Hulst

Overnachten in een Bed & Breakfast in Hulst staat garant voor ultieme ontspanning. Even terugschakelen naar de eerste versnelling en alles op het gemak. Start de ochtend met een kakelvers ontbijt, zodat je vol energie de bourgondische stad Hulst en de omgeving kunt ontdekken. In de avond strijk je neer bij een van de restaurants voor een uitgebreid diner. Vind je B&B in Hulst op allyourz.

B&B in de natuur

In de omgeving van Hulst vind je prachtige natuur. Boek hier een B&B en je komt volledig tot rust. Sla de deuren open van je Bed & Breakfast en adem de frisse lucht in, luister naar de stilte en ontspan.

Activiteiten in Hulst

Wat te doen in Hulst? Tijdens je verblijf in een B&B, mag een wandeling over de stadswallen niet ontbreken op je to-do-lijst. Passeer oude stadspoorten en leer meer over het de vos Reynaert, een fantasieverhaal waarin de vos de koning en zijn omgeving een spiegel voorhoudt. Voor kinderen is er een speciale wandelroute samengesteld waar ze alles leren over de wallen en de bolwerken. Langs de route gaan ze op zoek naar Pagadders, kleine Spaanse soldaatjes die een verhaal vertellen over een spannende periode in de geschiedenis.

Restaurants in Hulst

In Hulst geniet je van het bourgondische leven. Hier vind je dan ook genoeg restaurants waar je kunt borrelen, lunchen en dineren. Van een gezellige bistro tot een brasserie midden op de markt van Hulst. Een ding is zeker, tijdens je verblijf in Hulst heb je genoeg restaurants om uit te kiezen.

Hulst restaurants

Stedentrip Hulst

Tijdens een stedentrip ontdek je Hulst het beste. Al wandelend en fietsend leer je deze vestingstad en omgeving pas echt goed kennen. Shop bij de leukste winkels en maak kennis met de gastvrijheid van Zeeuws-Vlaanderen. Houd je wel van een feestje? In Hulst worden jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd.. Ga uit je dak bij muziekfestival Vestrock of bekijk een wedstrijd veldrijden tijdens Vestingcross. In februari wordt Hulst omgedoopt tot ‘Vossenstad’ tijdens het jaarlijkse carnaval. Wil je erbij zijn en heb je geen zin om nog naar huis te moeten rijden? Reserveer dan tijdig je B&B in Hulst.