Sluis stad

B&B's in Sluis

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Sluis: 0 beschikbare kamers gevonden
Bij 0 verschillende B&B's
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Bezig met laden

B&B in Sluis

Tijdens een verblijf in een B&B in de omgeving van Sluis ervaar je de echte Zeeuws-Vlaamse gastvrijheid. Overnacht in een Bed & Breakfast en ervaar de gezelligheid van de stad en sta je binnen een mum van tijd midden in de natuur. Een perfecte combinatie. In de ochtend staat een vers ontbijtje voor je klaar, met liefde bereid door de gastvrouw of gastheer. Het enige waarover je hoeft na te denken is wat je die dag zal gaan doen. De keuze is aan jou. Boek nu je bed & breakfast in Sluis bij allyourz.

Activiteiten Sluis

Wat is er allemaal te doen in Sluis? Als je van gezelligheid houdt, dan is de stad Sluis de ideale bestemming voor jou. De winkels zijn zeven dagen per week geopend, dus als je van winkelen houdt, kom je hier goed aan je trekken. Aan musea geen gebrek in (de omgeving van) Sluis. In Museum het Belfort staat de historie van de stad centraal en bij Museum Bizarium maak je kennis met de meest bijzondere uitvindingen (tijdelijk gesloten). In het hart van Zeeuws-Vlaanderen ligt Oostburg. Hier vind je het Oorlogsmuseum Switchback, dat je een beeld geeft van de strijd om Zeeuws-Vlaanderen. 

Restaurants Sluis

Sluis is een bourgondische stad en dat zie je terug in het aanbod aan restaurants waar je goed kunt borrelen, lunchen en dineren. Vooral op de Groote Markt en aan de Kaai vind je veel fijne restaurants. Bij mooi weer strijk je neer op een van de vele terrassen in Sluis. Geniet van de zon en de bourgondische gezelligheid.

Sluis Eetboetiek

Fietsen en wandelen in  Sluis

Vanuit Sluis kun je prachtige fietstochten maken. Met deze fietsroute ontdek je de mooiste plekken langs de Westkust van Zeeuws-Vlaanderen. Wil je een unieke ervaring? Boek dan een excursie door natuurgebied het Zwin. Wadend door modder en water bekijk je dit getijdengebied van een bijzondere kant. In een B&B in Sluis verblijf je met het strand om de hoek. Welk seizoen het ook is, aan de stranden van Zeeuws-Vlaanderen is het altijd goed toeven.

Sluis Zeeland