Bruinisse jachthaven

Overnachten in Bruinisse

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
 • Grootste aanbod
 • Laagste prijs
 • Lokaal platform
Bruinisse: 32 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 2 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Hotel BRU
 • Vakantiehuis
 • Hotel
Tijdens je vakantie wegdromen in Bruinisse
v.a. prijs/nacht
€ 105,20
Landhuis bij Bruinisse met zicht over het weiland
 • Vakantiehuis
  • 8 pers.
  • 4 slaapk.
  • 170 m2
Een prachtig uitzicht en verblijf aan de kust voor een mooie prijs
v.a. prijs/nacht
€ 83,80

Overnachten in Bruinisse: een onvergetelijk verblijf aan het Grevelingenmeer

Bruinisse is een dorpje in Zeeland met een bruisend dorpsleven. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie aan het water of avontuurlijke activiteiten wilt ondernemen. Overnachten in Bruinisse is altijd een goed idee. Veel B&B's, hotels en vakantiehuizen in Bruinisse liggen vlakbij het Grevelingenmeer. Hierdoor geniet je tijdens een overnachting in Bruinisse van al het moois dat deze waterrijke omgeving te bieden heeft.

Overnachting Bruinisse en omgeving

Ben je op zoek naar een B&B in Bruinisse? In de omgeving vind je veel knusse bed and breakfasts in pittoreske dorpjes. Als je graag in een stad overnacht, boek dan een hotel in Zierikzee. Deze monumentenstad ligt vlak bij Bruinisse en bruist van de gezelligheid. 

Goedkoop overnachten Bruinisse

In Bruinisse kun je met elk budget overnachten. Van een luxe vakantiehuis met zwembad tot een knus appartement op een vakantiepark. De prijzen voor een appartement beginnen al vanaf €40,- euro per nacht in het laagseizoen. Buiten de schoolvakanties vind je vaak een goedkoper verblijf in Bruinisse. 

Activiteiten in Bruinisse

Naast watersport zijn er in Bruinisse en de omgeving nog veel meer activiteiten te ondernemen. Je kunt er bijvoorbeeld heel fijn wandelen of fietsen langs de dijken. Tijdens een fiets- of wandeltocht heb je adembenemende uitzichten over het water en de typisch Zeeuwse polderlandschappen. In de haven van Bruinisse proef je verse vis en zie je de vissersboten binnenkomen met hun vangst. Het dorp heeft ook verschillende gezellige restaurants waar je geniet van lokale specialiteiten zoals Zeeuwse mosselen en andere schaal- en schelpdieren.

Bruinisse is de ideale bestemming voor een onvergetelijk verblijf aan het Grevelingenmeer. Of je nu kiest voor een knusse B&B, een comfortabel hotel of een ruim vakantiehuis. Boek vandaag nog je verblijf.

Bruinisse haven