De kust van Walcheren

Campings op Walcheren

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Weergave
Bezig met laden

Geniet van de natuur op een camping in Zeeland

Ga je graag op pad met de caravan, je tent of kies je liever voor een glamping? Wat je ook wil, op het eiland Walcheren in Zeeland vind je het allemaal. Hier vind je grote familiecampings aan zee, maar ook minicampings bij de boer. En het fijne is: vanaf elke camping op Walcheren sta je binnen 15 minuten op het strand. Een ultiem gevoel van vrijheid.

Zien en doen op Walcheren

Op Walcheren is meer dan genoeg te zien en doen. Vanaf je camping is het strand altijd dichtbij. Walcheren heeft verschillende badplaatsen, waarvan Domburg misschien wel de bekendste is. Maar vergeet de andere badplaatsen niet! Zoutelande, Dishoek, Westkapelle, Oostkapelle of Vrouwenpolder: elke plaats heeft zo haar eigen charme. Langs de Walcherse kust geniet je van de schoonste stranden van Nederland. En of je nu houdt van ontspannen op een ligbed of juist graag actief over het water gaat: het kan allemaal.

Schilderachtige dorpjes en prachtige natuurgebieden

Houd je van slenteren door schilderachtige dorpen en smalle straatjes? Ook dat vind je op Walcheren. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Of maak een wandeling over de prachtige boulevard van Vlissingen. Hier zie je de grote zeeschepen heel dicht bij de kust passeren. Een imposant gezicht!

Strand Zeeland

Restaurants op Walcheren

Op je camping kun je natuurlijk heerlijk zelf koken. Op je kookstelletje buiten voor de tent, in de caravan of het keukenblok bij de glamping. Als je een keer uit eten wilt gaan, zijn er op Walcheren meer dan genoeg restaurants om uit te kiezen. Of je nu zin hebt in een culinaire avond in een luxe restaurant of een snelle hap in een eetcafe. In elke plaats vind je iets lekkers dat bij jou past. Op veel plekken langs de kust Walcheren kun je genieten van een lunch, diner of borrel met uitzicht over zee.

Bezienswaardigheden Walcheren

Naast de fijne stranden en karakteristieke dorpen, heeft Walcheren ook prachtige natuurgebieden. Ga op zoek naar wilde dieren in het veelzijdige natuurgebied Oranjezon in Vrouwenpolder. Of wandel van Oostkapelle naar Domburg door natuurgebied DeManteling. Als je in Westkapelle bent, vergeet dan niet om een mooie foto te maken bij vuurtoren ‘t Lage Licht. Beklim de trappen van vuurtoren ‘t Hoge Licht en kijk uit over heel Westkapelle.