Jachthaven van Tholen

Hotels in Tholen

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Tholen: 52 beschikbare hotelkamers gevonden
Bij 1 verschillende hotels
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Hotel Tholen
  • Hotel
    • 1 slaapk.
Comfortabel overnachten naast de sfeervolle haven van Tholen
v.a. prijs/nacht
€ 105,-

Hotels in Tholen

In een hotel in Tholen verblijf je in een sfeervolle omgeving, vlakbij het water. Hier kun je talloze watersportactiviteiten beoefenen. Of je nu zoekt naar een luxe hotel of knus familiehotel, zoek en boek je verblijf bij allyourz. 

Activiteiten in Tholen

Wat te doen in Tholen? Verken de omgeving op de fiets, te voet of met de auto. De Oesterdam is dé hotspot voor watersportliefhebbers. Zeilen, surfen, suppen of duiken. Het kan hier allemaal. Bij Oesterdam Events heb je de keuze uit talloze outdoor activiteiten, zoals bijvoorbeeld paintballen, een survival middag of het huren van een e-chopper. Of huur een sloep en beleef een leuke dag op het water. Kilometerslange fiets- en wandelroutes liggen voor je open op Tholen. Fiets of wandel een rondje rond het eiland Tholen en ontdek de leuke  steden en dorpen vol historie.

Restaurants in Tholen

In Tholen zijn genoeg restaurants die je gerust aan je favorietenlijst mag toevoegen. In een waterrijke omgeving als Tholen, is het niet verwonderlijk dat je hier restaurants vindt op verschillende toplocaties aan het water. Ook aan de Kaaij en de Markt in Tholen is er keuze uit een selectie fijne restaurants. Sfeervolle plekken om bij te tanken tijdens een fiets- of wandeltocht over het eiland Tholen. 

Bezienswaardigheden in Tholen

Tijdens een verblijf in een hotel in Tholen, kun je bijna niet om de Grote of Onze Lieve Vrouwekerk heen. Het is de blikvanger net buiten het historische centrum van Tholen en één van de vele monumenten die de stad rijk is. Ook Molen de Hoop en Molen de Verwachting behoren tot deze categorie. Vanwege de standplaatsen op de oude wallen, leveren beide molens in ieder seizoen prachtige plaatjes op.