Westkapelle vuurtoren

Hotels in Westkapelle

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Weergave
Bezig met laden

Overnachten bij een hotel in Westkapelle

Een hotel in Westkapelle boeken? Van een knus boutique hotel tot een hotel met een buitenzwembad: in Westkapelle zul je het vinden! Word wakker en wandel langs de rood-witte vuurtoren in Westkapelle of dineer bij een ondergaande zon op het strand. Met een overnachting in een hotelkamer in Westkapelle haal je het maximale uit je verblijf. 

Activiteiten: wat te doen Westkapelle

Als je in Westkapelle bent, mag een bezoek aan het strand niet ontbreken. Wist je dat er zelfs een autostrand in Westkapelle is? Je kunt over de zeedijk rijden en een mooi plekje uitzoeken om van de zon te genieten. Parkeer de auto en geniet van de Zeeuwse zeelucht. Een andere interessante activiteit is het bezoeken van het dijk- en oorlogsmuseum. Hier leer je alles over de bijzondere geschiedenis van Westkapelle. 

Westkapelle

Restaurants in  Westkapelle

Uit eten in Westkapelle? Of je nu wil dineren met uitzicht op het strand of op de vuurtoren: er zijn genoeg mogelijkheden. Bij Bombaai Strandbar kun je met gemak een hele middag borrelen. Met een kaart vol heerlijke streetfoodhapjes wordt het nog lastig kiezen. Wanneer je graag vis wilt eten in Zeeland, kun je op de zeedijk in Westkapelle terecht bij Dijkpaviljoen de Westkaap. 

Bezienswaardigheden in Westkapelle

Wist je dat er twee vuurtorens in Westkapelle staan? Als je een hotel in Westkapelle hebt geboekt, zie je er misschien wel een vanuit je hotelkamer. Ze zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Naast Westkapelle is het ook leuk om de omliggende dorpen te bezoeken. In Zoutelande kun je prachtig wandelen over een van de hoogste duinen van Nederland. Als je van winkelen houdt, ben je in Domburg op de juiste plek. In deze en andere plaatsen in de omgeving vind je gezellige en zonnige terrassen.