Hotels in Vrouwenpolder | Zeeland

Hotels in Vrouwenpolder

  • Grootste aanbod in Vrouwenpolder
  • Laagste prijs
  • Hotels aan zee
Vrouwenpolder: 114 beschikbare hotelkamers gevonden
Bij 5 verschillende hotels
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Tip: Er is meer aanbod in de buurt

Genieten bij een hotel in Vrouwenpolder

Met een overnachting in een hotel in Vrouwenpolder zit je altijd goed. Je geniet dan namelijk optimaal van alles wat Vrouwenpolder je te bieden heeft. Heerlijke restaurants en het breedste strand van Zeeland bijvoorbeeld. Vrouwenpolder ligt zowel aan de Noordzee als aan het Veerse Meer. Vanaf je hotel in Vrouwenpolder sta je dus binnen de kortste keren op het strand! Boek bijvoorbeeld Duinhotel Breezand, direct onderaan de duinen van Vrouwenpolder.

Activiteiten in Vrouwenpolder

In en rond Vrouwenpolder zijn veel activiteiten te beleven. Bezoek Neeltje Jans voor een leuk uitje in Vrouwenpolder met de kinderen. Bij dit themapark draait alles om water. Kinderen kunnen hier spelen op de waterspeelplaats, een zeehondenshow bekijken of bijvoorbeeld van de waterglijbaan. Er is genoeg te beleven! Verder kan een bezoekje aan het strand van Vrouwenpolder natuurlijk niet ontbreken. Er wordt hier veel aan watersport gedaan. Kijk je ogen uit wanneer de windsurfers over de golven en door de lucht voorbij vliegen. 

Vrouwenpolder Strand

Restaurants Vrouwenpolder

Uit eten in Vrouwenpolder? Er zijn genoeg opties voor een heerlijk diner, een snelle lunch of een middag op het terras. De DAM in Vrouwenpolder bijvoorbeeld. Bij dit strandrestaurant geniet je het jaar door van heerlijke gerechten aan het Noordzeestrand. Bij The Mex kun je terecht voor een Mexicaans diner in Vrouwenpolder. De Heksenketel is vooral bij kinderen favoriet. Zij kunnen hier lekker buiten spelen naast het terras. 

Bezienswaardigheden Vrouwenpolder

Wanneer je een hotel in Vrouwenpolder hebt geboekt, is het leuk om de bezienswaardigheden in de omgeving te bekijken. Bezoek Neeltje Jans bijvoorbeeld. Niet alleen voor het themapark, maar ook voor de natuur. Op Neeltje Jans is een mooie wandelroute uitgezet. Vanaf dit eiland kun je ook de Deltawerken bekijken.