Veere

Hotels in Veere

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Veere: 119 beschikbare hotelkamers gevonden
Bij 2 verschillende hotels
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema

Al het goede van Zeeland in je mailbox?

Ontvang per mail de leukste overnachten tips, unieke lokale activiteiten en actuele hotspots in heel Zeeland. Schrijf je snel in.

Winter in Zeeland | Nieuwsbrief

Hotels in Veere

Boek een hotel in Veere en geniet van een onvergetelijke vakantie of weekend weg. Kies voor een overnachting in een luxe hotel in het centrum van Veere, een romantisch boutique hotel of een knus familiehotel. In Veere vind je fijne hotels voor iedereen. Zoek en boek een hotel in Veere nu bij allyourz. 

Zoek je een hotel in het centrum van Veere? Boek dan Hotel Veere. Je hebt de keuze uit veel verschillende hotelkamers waar je gegarandeerd een fijn verblijf beleefd. Als je wilt overnachten in Veere met uitzicht op het water, boek dan Romantik Hotel Auberge de Campveerse Toren. Hier slaap je in een van de oudste herbergen van Nederland.

Activiteiten in Veere

Wat te doen tijdens een verblijf in Veere? In dit pittoreske stadje is genoeg te doen. Wandel door de smalle straatjes, snuffel bij knusse winkels en ga op pad om de omgeving van Walcheren te ontdekken. Vanuit een hotel in Veere wandel je direct naar het centrum en sta je binnen no time aan het water. Als je meer wil weten over de historie van Veere, breng dan een bezoek aan Museum Veere in de Schotse huizen. Hier bewonder je onder meer de unieke 16e-eeuwse Stadhuisbeelden van Veere. Houd je van winkelen? Bezoek dan de speciaalwinkel Saartje. Voor een nieuw interieur stap je binnen bij de Pagter Interieurs.  Zoetekauwen moeten zeker langs Oma’s Snoepwinkel. In dit knusse winkeltje verkopen ze meer dan 100 soorten Oud Hollands snoep.

Oma's snoepwinkel Veere

Restaurants in Veere

Tijdens je verblijf in een hotel in Veere zijn er genoeg restaurants om naartoe te gaan. Op veel plekken kun je goed borrelen, lunchen en dineren. Strijk neer op het terras bij de Werf en kijk uit over de haven van Veere. Of zoek een plekje in het centrum bij ‘t Waepen van Veere of In den Struyskelder. Elke dag uit eten gaan tijdens een verblijf in Veere is altijd een feestje.

Bezienswaardigheden in Veere

Veere ontdek je het beste tijdens een stadswandeling. Struin door de historische straten en vergaap je aan prachtige gevels. Het Stadhuis in Veere kom je geheid tegen tijdens je wandeling. Dit Gotische gebouw is honderden jaren oud en prachtig om te zien. Grote Kerk Veere is een echte blikvanger in dit knusse stadje. Een bezoek aan de Experience is zeker de moeite waard. Hier komen verhalen tot leven dankzij de nieuwste technologieën, zoals projecties en 3D-geluid. Buiten het centrum van Veere is ook genoeg te zien. Trek je wandelschoenen aan en maak een wandeling door het Veerse bos, over de stadswallen of langs het Veerse Meer.

Grote Kerk Veere Experience