Terneuzen overnachten

Vakantieparken in Terneuzen

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Terneuzen: 0 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 0 verschillende vakantieparken
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Vakantieparken in Terneuzen

Op een vakantiepark in Terneuzen heb je alles binnen handbereik. Of je nu verblijft in een vakantiehuisje, een bungalow of een luxe villa, op een vakantiepark ervaar je het comfort en gemak van thuis, terwijl je toch even helemaal weg bent. Tijdens een weekend weg of een vakantie op een vakantiepark in Terneuzen ben je weer helemaal opgeladen. 

Activiteiten in Terneuzen

Op een vakantiepark in Terneuzen is vaak al genoeg te doen. Naar het zwembad, animatie voor de kinderen en leuke andere activiteiten. Maar misschien wil je zo nu en dan ook iets anders ondernemen. In Terneuzen is het water altijd dichtbij. De Otheense Kreek leent zich uitstekend voor een (paar) uurtje(s) suppen of om te vissen. Een uitstapje naar stad Terneuzen is altijd een goed idee. Ga skiën bij de indoor skihal, een dagje winkelen, naar het Schoolmuseum, maak een fietstocht of een lange wandeling over de Scheldeboulevard langs het water. 

Fietspad langs Westerschelde Terneuzen - Breskens

Restaurants in Terneuzen

Als je een keer geen zin hebt om na te denken over wat je nu weer eens moet gaan klaarmaken voor het avondeten, is op de meeste vakantieparken in Terneuzen wel een fijn restaurant waar je lekker kunt eten. Ook in Terneuzen vind je tal van goede restaurants waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of een sfeervol avondje uit eten.

Terneuzen restaurants

Bezienswaardigheden in Terneuzen

Je hoeft je tijdens een verblijf op een vakantiepark in Terneuzen absoluut niet te vervelen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het Portaal van Vlaanderen in Terneuzen, een interessante plek waar je alles komt te weten over sluizen en schepen. Of plan je weekend weg of vakantie op een vakantiepark in Terneuzen rondom de leukste evenementen, zoals muziekfestival de Ballade dat plaatsvindt in juli of Winterfever tijdens de kerstvakantie waar rondom een overdekte rolschaatsbaan allerlei leuke activiteiten plaatsvinden. De kalender staat ieder jaar vol met leuke events die je niet wilt missen.