Sluis stad

Vakantieparken in Sluis

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Sluis: 0 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 0 verschillende vakantieparken
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Bezig met laden

Vakantieparken in Sluis

In de omgeving van Sluis vind je veel vakantieparken voor de hele familie. Kies voor een luxe villa, chalet of bungalow en geniet van een fijne vakantie aan de kust. Op een vakantiepark is vaak genoeg te doen voor het hele gezin. Naar het zwembad, ravotten in de speeltuin en in het hoogseizoen vermaken de kinderen zich bij het animatieteam, zodat jij echt kunt ontspannen. Boek nu je verblijf op een vakantiepark in Sluis bij allyourz.

Vakantiepark aan zee

Beleef de ultieme strandvakantie op een vakantiepark aan zee vlakbij Sluis. De zilte zeelucht geeft je nieuwe energie. Na een vakantie kun je er weer helemaal tegenaan. Boek een huisje op een vakantiepark met de hele familie of gezellig met z’n tweeën. Speel met de kinderen in het zand of maak een romantische strandwandeling. Met wie je ook gaat, op een vakantiepark aan zee ervaar je gegarandeerd een fijn verblijf.

Strand Cadzand-Bad

Wat te doen in Sluis tijdens je verblijf?

Op een vakantiepark is genoeg te doen. Wil je er toch op uit om de omgeving te ontdekken? Breng dan een bezoek aan Sluis. Hier kun je urenlang struinen door de winkelstraten op zoek naar die leuke nieuwe outfit. Strijk neer op een van de fijne terrassen in Sluis, want in deze bourgondische stad kun je op veel plekken terecht voor een borrel, lunch of diner. 

Sluis Eetboetiek shop

Bezienswaardigheden Sluis

Maak een wandeling of fietstocht over de ruim 600 jaar oude stadswallen van Sluis. Onderweg wandel je langs verschillende historische stadspoorten, met elk een eigen verhaal. Loop verder richting het centrum en bezoek het Belfort Museum. Beklim de trappen van de Belforttoren en kijk zo ver als je kunt over de stad en de wijde omgeving.