Strand Cadzand-Bad

Vakantieparken in Cadzand

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Weergave
Bezig met laden

Vakantieparken in Cadzand

In en om Cadzand vind je grote en kleine vakantieparken voor de hele familie. Kies voor een luxe villa of een knus vakantiehuis met je gezin. Tijdens je verblijf op een vakantiepark in Cadzand is er genoeg te beleven voor de kinderen. Ze kunnen naar hartelust spelen op de speeltoestellen of meedansen met het animatieteam. Boek nu je verblijf op een vakantiepark in Cadzand.

Activiteiten in Cadzand

Tijdens je vakantie in Cadzand is er genoeg te beleven op het water en op het land. Aan watersportactiviteiten geen gebrek in Cadzand. Voor een adrenalinekick kun je kitesurfen, suppen of blokarten bij Cadzand Sports of Moio Beach. Als je van fietsen houdt, maak je een prachtige fietstocht langs de westkust van Zeeuws-Vlaanderen. Stop onderweg voor een versnapering bij een van de vele strandpaviljoens.

Uit eten in Cadzand

Even geen zin om te koken in je vakantiewoning? In Cadzand vind je genoeg restaurants om een avond te spenderen. Schuif aan bij een van de fijne strandpaviljoens in Cadzand en lunch of dineer met uitzicht op zee. Ook aan de boulevard van Cadzand-Bad en in het dorp Cadzand vind je fijne restaurants. Heb je zin in een luxe lunch of diner? Laat je culinair verrassen bij een van de twee sterrenrestaurants van sterrenchef Sergio Herman. 

Bezienswaardigheden in Cadzand

De stranden van Cadzand-Bad zijn een must visit tijdens je verblijf in deze badplaats. Wandel langs de vloedlijn of strijk neer op je handdoek op de ruime stranden van Cadzand. De natuur van Zeeuws-Vlaanderen vraagt erom ontdekt te worden en is tijdens een verblijf op een vakantiepark zeker een bezoek waard. Trek je wandelschoenen aan en ga eropuit in natuurgebied Het Zwin of de Verdronken Zwarte Polder. Geniet van de uitkijkpunten of ga wadlopen over het schor. Ook erg leuk voor kinderen!