Zeeuwse Pioniersprijs | Inglourious Fiction/Zeeuwse Connectie ©

Deze prijs is ook voor jou!

Ons platform voor vakantie en vrije tijd in Zeeland heeft de Zeeuwse PioniersPrijs gewonnen. Maar allyourz is er voor heel Zeeland, voor iedere stad en elk dorp, dus ook die van jou.

Een eerlijk en lokaal platform

Toerisme is belangrijk voor Zeeland. Te belangrijk om over te laten aan internationale platforms, daarom bieden wij een lokaal alternatief dat supergoed werkt. Het team achter allyourz kent Zeeland en snapt digitaal. Omdat het zo makkelijk en goed werkt hebben zich al meer dan 1500 verhuurders en ondernemers zich verbonden aan allyourz. Doe jij ook mee?Wil je ook op allyourz? Bekijk alle mogelijkheden

Wat is de Zeeuwse Pioniersprijs?

De Zeeuwse PioniersPrijs van De Zeeuwse Connectie is een jaarlijkse prijs voor de persoon of organisatie in of uit Zeeland die zich de afgelopen periode heeft weten te onderscheiden door middel van durf, lef, vindingrijkheid, ondernemerschap en uiteraard pioniersgeest en daarmee een positief beeld geeft over de provincie Zeeland in het algemeen en de kansen die er in Zeeland zijn, met als doel uit te dragen welke mooie initiatieven er in Zeeland (kunnen) ontstaan, om hiermee het imago van Zeeland positief te beïnvloeden en (economische) bedrijvigheid in Zeeland te stimuleren.

Video credits: Omroep Zeeland

Westkapelle vuurtoren

Jouw stad of dorp op allyourz

De veelzijdigheid van Zeeland is uniek. Uitgerekte stranden, historische steden en lieflijke dorpjes. Hoe leuker bezoekers het in Zeeland hebben, hoe vaker ze terugkomen. En dat is natuurlijk wat we willen. Daarom geven wij heel veel aandacht aan de dorpen en steden die Zeeland zo bijzonder maken. 

Bekijk jouw stad of dorp op allyourz

Wij zijn er voor iedereen in Zeeland

Van groot tot klein kan deelnemen aan dit initiatief. We koppelen op meer dan 150 verschillende reserveringssystemen, maar hebben ook een oplossing voor kleine aanbieders zonder systeem. Deelnemen aan allyourz is makkelijk en gratis, bij boekingen rekenen wij een faire commissie van 5% of 10% (jij mag kiezen) en je verhuurt onder je eigen voorwaarden.

Lees meer over deelnemen op allyourz

Onboarden | allyourz

Populaire bestemmingen in Zeeland

Wil je alle bestemmingen in Zeeland ontdekken?

Alle bestemmingen bekijken

Al het goede van Zeeland in je mailbox?

Ontvang per mail de leukste overnachten tips, unieke lokale activiteiten en actuele hotspots in heel Zeeland. Schrijf je snel in.

Winter in Zeeland | Nieuwsbrief
Samenwerken met allyourz

Verhuren via het snelstgroeiende toeristisch platform van Zeeland