Jachthaven van Tholen

Overnachten in Tholen

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Tholen: 47 beschikbare accommodaties gevonden
Bij 23 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Dieren

Overnachten in Tholen

Zoek je een plek om te overnachten in Tholen, dan zijn er meer dan genoeg fijne accommodaties om te verblijven. Van een knusse B&B in het centrum tot luxe appartementen aan het water. Hier verblijf je op bijzondere adressen. Ontdek de leukste overnachtingen in Tholen. 

Activiteiten in Tholen

In Tholen is genoeg te doen om je voor een langere tijd te vermaken. Als natuurliefhebber verblijf je midden in een rijk natuurgebied. Kilometerslange fiets- en wandelroutes liggen voor je open. Het water is in Tholen nooit ver weg. Voor watersportliefhebbers is Tholen dan ook een aantrekkelijke plek om te verblijven. Surfen, zeilen, duiken of suppen. De Oesterdam in Tholen is hotspot voor tal van sportieve activiteiten op en om het water.

Eten en drinken in Tholen

Heb je zin om uit eten te gaan tijdens je verblijf in Tholen, dan zijn er genoeg restaurants om uit te kiezen. In het centrum van de oude stad Tholen, aan de Markt of de Kaaij bijvoorbeeld. Niet alleen in het centrum van Tholen, maar ook daarbuiten zijn verschillende plekken waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. In een waterrijke omgeving als Tholen vind je restaurants op verschillende toplocaties aan het water.    

Restaurant Tholen

Bezienswaardigheden in Tholen

Wat te zien en doen in Tholen? De stad Tholen ontdek je het beste te voet. Ga zelf op pad of onder begeleiding van een gids. Wandel door de smalle straten van het oude stadscentrum, langs oude geveltjes, monumenten en over de oude stadswallen. Met kinderen is een bezoek aan de kleine strandjes in de omgeving van stad Tholen altijd leuk. Daar kunnen ze bij laag water naar hartelust schelpen zoeken en speuren naar waterdiertjes. Van april tot september is een bezoek aan zwembad de Spetter een aanrader.