Yerseke haven

B&B's in Yerseke

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Yerseke: 3 beschikbare kamers gevonden
Bij 1 verschillende B&B's
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Ontspanning
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Sanitair
Thema

B&B in Yerseke

In een B&B in Yerseke beleef je een fijne vakantie vol culinaire verrassingen. Geniet van verse schaal- en schelpdieren, leer alles over de oesterkweek of maak een rondvaart. Of je nu op zoek bent naar een romantisch weekendje weg, een gezinsvakantie met de hele familie, of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, bij een bed & breakfast in Yerseke ben je aan het juiste adres.

B&B aan zee Yerseke

Geniet van een vakantie aan de Oosterschelde tijdens je verblijf in een B&B in Yerseke. Het uitgebreide ontbijt in de morgen geeft je genoeg energie om de dag te beginnen. Vanuit je bed & breakfast wandel je binnen een paar minuten naar de jachthaven. De gekleurde mosselkotters varen hier af en aan en zorgen elke dag voor een nieuwe mosselvangst. 

Wat is er te doen in Yerseke?

Als je van schaal- en schelpdieren houdt, mag een verblijf in Yerseke niet op je to do-lijst ontbreken. Boek een rondleiding met een gids langs de Oesterputten en leer alles over het kweken van oesters. Liever een culinaire beleving op het water? Stap dan aan boord bij de Oesterbaron en proef verse oesters, terwijl je alles leert over de oester- en mosselkweek in Yerseke. Daarnaast wordt de traditionele sleeptechniek gedemonstreerd. Een leuk en educatief uitje, ook met kinderen. 

Rondvaart Oosterschelde

Omgeving Yerseke

Yerseke is een fijne uitvalsbasis om Zeeland te ontdekken. Maak een fietstocht door de Zak van Zuid-Beveland of ga een dag winkelen in Goes. Voor een wandeling door een veenweidegebied ga je naar Yerseke Moer. Tussen 15 juli en 15 oktober kun je dwars door dit gebied lopen met een route van 2,5 kilometer. Vergeet niet om waterdichte schoenen aan te trekken, want de grond is vaak erg nat.

Fietsroute Zak van Zuid-Beveland