Wemeldinge Zeeland

B&B's in Wemeldinge

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Wemeldinge: 3 beschikbare kamers gevonden
Bij 1 verschillende B&B's
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Witgoed
Gesproken talen
Sanitair
B&B logies Het Arrangement
  • B&B
    • 3 pers.
    • 1 slaapk.
Sfeervolle studio's gelegen bij de Oosterschelde
v.a. prijs/nacht
€ 105,-

B&B Wemeldinge

Overnacht op loopafstand van de Oosterschelde bij een B&B in Wemeldinge. Hier ervaar je een huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht. Een bed and breakfast in Wemeldinge is de ideale uitvalsbasis om het dorp en de omgeving te ontdekken. Of je nu wilt fietsen, wandelen, duiken of genieten van de rust en ruimte. Tijdens een verblijf in een B&B in Wemeldinge kan het allemaal.

Een overnachting in een B&B in Wemeldinge betekent slapen in comfortabele bedden. In de ochtend staat er een vers ontbijt voor je klaar met lokale streekproducten. Bij sommige Bed and Breakfasts kun je ontbijt optioneel bij boeken. Een B&B is vaak kleinschalig opgezet, waardoor je in alle rust kunt genieten van je verblijf. Ideaal voor een romantisch verblijf.

B&B Wemeldinge

Activiteiten Wemeldinge

Wat te doen in Wemeldinge? In het oudste dorp van Zuid-Beveland ben je altijd dichtbij het water. Neem een duik bij het strandje van Wemeldinge of stap aan boord bij Sailforce voor een unieke zeilervaring. Wie van duiken houdt, zit goed in Wemeldinge. Tussen Kattendijke en Wemeldinge vind je een populaire duik-hotspot aan de Zeedijk. De omgeving van Wemeldinge ontdek je het beste op de fiets. Maak een fietstocht door de Zak van Zuid-Beveland en kom langs de mooiste plekken.

Wemeldinge

Veelgestelde vragen

Nee, een B&B is niet altijd met ontbijt. Vaak kun je ontbijt wel optioneel bijboeken. Op allyourz kun je makkelijk zien of het ontbijt inclusief is bij de accommodatie die je wil boeken.

Watersportliefhebbers halen in Wemeldinge hun hart op. Stap aan boord van een zeilboot of ga duiken tussen Kattendijke en Wemeldinge. Vanuit Wemeldinge kun je alle kanten uit. Stap op de fiets en maak een prachtige tocht of ga naar Yerseke voor een culinaire beleving.