Strand Cadzand-Bad

Campings in Cadzand

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Cadzand: 0 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 0 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Bezig met laden

Genieten van de buitenlucht aan zee op een camping in Cadzand

Cadzand ligt vlakbij de populaire badplaats Cadzand-Bad in Zeeuws-Vlaanderen. Hier vind je tal van campings. Op een camping in Cadzand geniet je van de vrijheid. Ga je op vakantie met het gezin en kies je voor een grote familiecamping of ga je liever voor het kleinschalige karakter van een minicamping? Wat je ook kiest, in Cadzand verblijf je altijd dichtbij het strand, de natuur en fijne restaurants.

Activiteiten in Cadzand

Als je houdt van een vakantie aan het strand, is Cadzand-Bad de ideale plek. Hier kun je je prima een hele dag vermaken aan zee. Bij laag water vind je langs de vloedlijn vaak de mooiste schatten uit de zee. Voor de sportieveling die van snelheid en actie houdt, is er op en om het water in Cadzand genoeg te beleven. Naast (kite)surfen en zeilen, kun je op het strand verschillende strandsporten beoefenen, zoals blokarten (strandzeilen) en powerkiten. Hier is een adrenalinekick gegarandeerd.

Restaurants Cadzand

Zelf je maaltijd bereiden tijdens het kamperen, kun je natuurlijk heel goed afwisselen met uit eten gaan in een van de vele restaurants in Cadzand. Dat is de vrijheid die je ervaart op een camping. In het dorp Cadzand vind je een paar fijne restaurants, maar de meeste restaurants vind je in Cadzand-Bad. Als je een keer luxe wil lunchen of dineren, zit je hier goed. Aan het strand van Cadzand-Bad geniet je bij verschillende strandpaviljoens van de zilte zeelucht tijdens een borrel, lunch of diner.

Natuur Retranchement

Ultiem ontspannen in Cadzand

Cadzand is - net als Domburg - uitgeroepen tot 'heilzame badplaats'. Het zeewater, de schone zeelucht en de natuurlijke omgeving hebben een heilzame werking op je gezondheid. Het aanbod van vitaliteits- en wellnessfaciliteiten, therapieën en arrangementen maken het plaatje compleet. Boek een massage of doe mee aan een yoga workout voor totale ontspanning. 

Bezienswaardigheden in Cadzand

Cadzand bestaat al sinds de middeleeuwen en is gebouwd rondom de Mariakerk in het midden van de plaats. Het is nog goed herkenbaar als ringdorp. Bij windmolen ‘Nooit Gedacht’ kun je meel kopen dat nog op vrijwillige basis wordt gemalen. In Cadzand en omgeving vind je verschillende wandelroutes. Trek je wandelschoenen aan en ontdek natuurgebied het Zwin. Dit gebied ligt tegen een duingebied aan en is ook prachtig om doorheen te fietsen.