Terneuzen overnachten

Campings in Terneuzen

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Terneuzen: 0 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 0 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Campings Terneuzen

Op een camping in Terneuzen beleef je de leukste vakantie in Zeeland. In de omgeving van de stad Terneuzen vind je verschillende minicampings en familiecampings. Of kampeer bij de boer. Geniet in een landelijke omgeving met de voorzieningen van de stad om de hoek. Zoek en boek een camping in Terneuzen.

Activiteiten in Terneuzen

Wat te doen in Terneuzen? Tijdens een verblijf in de (omgeving van) deze stoere havenstad is er genoeg te zien en doen. Als je van winkelen houdt, kun je er gerust een paar uurtjes voor uittrekken. In de binnenstad vind je talloze leuke winkels en buiten het centrum stel je een geheel nieuw interieur samen bij de verschillende woonwinkels. Trek je er graag met de fiets op uit? Dan kun je vanuit Terneuzen alle kanten op. Gebruik het fietsroutenetwerk om de mooiste fietsroutes samen te stellen, langs het water en door het binnenland. Of wandel langs de highlights van Terneuzen met de wandelroute ‘De Vliegende Hollander’. Het verhaal gaat dat spookschip De Vliegende Hollander als laatste de haven van Terneuzen aandeed. De kapitein riep een vloek af over het schip door uit te varen op een zondag, ook nog eens een paaszondag. Het schip verdween in een storm en doolde daarna over de zeeën en bracht elk ander schip dat passeerde ongeluk. Op verschillende plekken in de stad zie je verwijzingen naar  deze legende terug.

Skiën in Terneuzen: maak een tripje naar de sneeuw

Wintersportliefhebbers komen in Terneuzen goed aan hun trekken. Bij SnowWorld Terneuzen begeef je je letterlijk in winterse temperaturen. Bij deze indoorskibaan werk je aan je skills op de blauwe of rode piste of leer de beginselen van het skiën of snowboarden onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Restaurants in Terneuzen

Tijdens je vakantie of weekend weg in Terneuzen mag een heerlijk diner in een restaurant zeker niet ontbreken op je wensenlijstje. Ook hierin is een groot aanbod in Terneuzen. In de keukens van veel restaurants wordt gewerkt met verse vis en zeevruchten. Houd je niet van vis? Terneuzen heeft restaurants die onder andere de Griekse, Franse en Spaanse keuken serveren. Zo kun je op meerdere plekken in de stad genieten van overheerlijke tapas. In de zomermaanden is de kans groot dat je heerlijk in het zonnetje geniet van een lunch, borrel of diner. 

Terneuzen restaurants

Bezienswaardigheden in Terneuzen

Niet te missen tijdens een bezoek aan Terneuzen, is de Scheldeboulevard. Met weidse vergezichten over het water en grote vrachtschepen heel dichtbij is dit een plek waar je geweest moet zijn. Smalle steegjes en historische panden vind je in het oude stadsdeel: Oud Terneuzen. Deze oase van rust in het centrum van de stad ligt op de 16e eeuwse vestingwal. Je vindt er nu enkele leuke winkeltjes en horeca. Een unieke plek om te bezoeken tijdens een verblijf op een camping in Terneuzen.