Groede Slijkstraat

Campings in Groede

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Groede: 6 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 1 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Speciale Interesses
Parkeren
Algemene faciliteiten
Camping
Camping Harderzee
  • Camping
    • 4 pers.
Geniet van een vakantie aan de Zeeuwse Kust
v.a. prijs/nacht
€ 96,43

Overnachten op een camping in Groede: het strand altijd dichtbij

Ontdek de schilderachtige gevels en het schone strand. Op een camping in Groede is de zee nooit ver weg. Val in slaap met het geluid van de golven op de strandcamping in Groede, of adem de frisse zeelucht in vanuit je tent, caravan of strandhuisje. Dat is pas genieten van je vakantie of weekend weg in Zeeland.

Campings aan zee in Groede

In Groede is de zee altijd dichtbij. Als je van strand houdt, kun je kiezen uit verschillende campings in de buurt van de kust. Hier geniet je van zon, zee en zand tijdens een welverdiende vakantie. Ontspannen was nog nooit zo makkelijk. Met het geluid van de golven op de achtergrond en de frisse zeelucht, kom je tijdens je verblijf op een camping in Groede volledig tot rust.

Mini-camping in Groede

Als je op zoek bent naar een rustige en intieme campingervaring, zijn er in Groede ook genoeg mini-campings. Deze kleinschalige campings kennen een gezellige sfeer en een persoonlijke benadering. Een beperkt aantal standplaatsen maakt een mini-camping in Groede intiemer dan een grotere camping. Een goede keuze als je graag verblijft op een plek waar het over het algemeen net iets rustiger is dan op een reguliere camping. 

Familiecamping in Groede

Als je op vakantie gaat met het hele gezin, dan kun je kiezen voor een familiecamping in Groede. Een familiecamping heeft vaak uitgebreide faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Denk aan speeltuinen, sportvelden, zwembaden en animatieprogramma's. De kinderen vermaken zich gegarandeerd, terwijl jij geniet van een ontspannen vakantie. Boek vandaag nog je verblijf en ontdek dit fijne dorp aan de kust.

Wat te doen in Groede?

Tijdens je verblijf in Groede is de zee nooit ver weg. Je kunt zelfs overnachten op het strand in een van de strandhuisjes van Strandcamping Groede. Op het ruime strand is het goed toeven. Met verschillende strandpaviljoens in de buurt kun je je hier de hele dag vermaken. Als je van wandelen houdt, is een bezoek aan de Cletemspolder in Groede een goed idee. Een hangbrug, stapstenen en een trekvlot maken een bezoek aan dit gebied ook voor kinderen een feestje. Ook in speel- en bunkerpark Groede Podium kunnen kinderen zich uitleven. Klimmen en klauteren rondom de bunkers en spelen in de waterspeeltuin. Bovendien kun je genieten van de beestenboel met geitjes, konijnen, en hertjes en ezels in het weiland net buiten het park.  

Eten en drinken in Groede

Een camping in Groede geeft je vrijheid: kook je zelf vandaag of ga je uit eten? In het centrum van Groede en in de omgeving vind je genoeg restaurants om lekker te eten. Langs de kust kun je aanschuiven bij een van de vele strandpaviljoens. Als je in Groede bent, moet je zeker het streekproduct ‘Groese paptaart’ proberen. Dit is een zoete lekkernij van deeg gevuld met gele room. Ben je een bierliefhebber? In het centrum van Groede vind je een brouwerij en een brouwerslokaal waar je biertjes kunt proeven. 

Groede strand

Bezienswaardigheden Groede

Als je op de camping in Groede verblijft, mag een bezoek aan het centrum van het dorp zeker niet ontbreken. Slenter door de straatjes van Groede en ontdek de schilderachtige gevels. Breng ook zeker een bezoek aan de Slijkstraat en waan je voor even terug in de tijd. Hier vind je het Vlaemsche Erfgoed van Groede, kleine winkeltjes en werkplaatsen die een beeld geven van hoe Groede er in de eerste helft van de 20e eeuw heeft uitgezien. In Groede worden jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd. Bekijk oude tractoren, auto’s en fietsen tijdens het Oldtimer Weekend. Houd je van poëzie? Dan is de Avond van de Poëzie een aanrader. Tijdens het jaarlijkse Groede Festival geniet je van dans, straattheater en een kunstmarkt.