Sluis stad

Campings in Sluis

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Sluis: 0 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 0 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Campings in Sluis

Op een camping in Sluis ervaar je het buitenleven. Overnacht in de natuur en toch vlakbij de stad. Of je nu slaapt in een tent, een camper of chalet, een verblijf op een (mini)camping in Sluis voel je je vrij.

Minicamping Sluis

In de omgeving van Sluis vind je veel minicampings. Op een minicamping overnacht je in een rustige en groene omgeving, vaak bij de boer. Zoek een mooi plekje voor je tent of caravan en de vakantie kan beginnen. Tijdens een verblijf op een camping heb je tijd voor elkaar en voor jezelf. Vanaf de camping kun je alle kanten uit. Bezoek de bourgondische stad Sluis of kies voor een ontspannen dag aan het strand. Na een dag vol activiteiten nestel je jezelf in je campingstoel voor je tent of caravan met een goed boek of een podcast. 

Campings Sluis

Activiteiten Sluis

Wat te doen in Sluis? Tijdens een vakantie in Sluis is er genoeg om uit te kiezen. Of je nu zin hebt om te winkelen of cultuur te snuiven, hier kan het. Voor een grappige beleving bezoek je Museum Bizarium. In dit museum, dat een paar maanden per jaar is geopend, vind je knotsgekke, wetenschappelijke uitvindingen. Je kijkt hier gegarandeerd je ogen uit. Een leuk uitje met kinderen, maar ook zonder kinderen een aanrader. 

Bizarium Sluis

Restaurants Sluis

Als je geen zin hebt om te koken op je camping kookstel, dan zijn er in Sluis genoeg restaurants om uit te kiezen. Voor een kleurrijke lunch ga je naar De Eetboetiek en voor een culinaire beleving reserveer je een tafeltje bij Restaurant De 6 Linden. In Sluis vind je altijd wel een restaurant dat aan je wensen voldoet.

Sluis restaurants

Bezienswaardigheden Sluis

Al wandelend door de stad, ontdek je Sluis het best. Struin over eeuwenoude stadswallen en langs historische stadspoorten. Bezoek ook zeker het eeuwenoude Belfort aan de Groote Markt in Sluis. In het museum leer je alles over de geschiedenis van de stad. Beklim de trappen van de toren en geniet van het uitzicht. Deze regio vraagt erom ontdekt te worden. Stap op de fiets en beleef bijvoorbeeld de westkust van Zeeuws-Vlaanderen met deze fietsroute.