Groede Slijkstraat

Hotels in Groede

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Groede: 42 beschikbare hotelkamers gevonden
Bij 3 verschillende hotels
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema

Al het goede van Zeeland in je mailbox?

Ontvang per mail de leukste overnachten tips, unieke lokale activiteiten en actuele hotspots in heel Zeeland. Schrijf je snel in.

Winter in Zeeland | Nieuwsbrief

Hotels in Groede

Groede, een dorpje in Zeeland, is een perfecte bestemming als je graag verblijft in een rustige omgeving aan de kust. In het Slijkstraatje van Groede vind je twee hotels waar je kunt overnachten. Deze bekende straat neemt je mee naar de eerste helft van de 20e eeuw. De hotels in Groede bieden comfortabele kamers en uitstekende voorzieningen. Met zee en strand om de hoek, is een verblijf in een hotel in Groede perfect voor een strandvakantie in Zeeland. 

Wat te zien en te doen in Groede?

Naast fijne accommodaties zijn er in Groede tal van bezienswaardigheden en activiteiten om je verblijf onvergetelijk te maken. Het strand van Groede is een oase van rust. Ontspan op een handdoek in het zand, neem een duik in de zee of maak een wandeling langs het water. 

Strandpaviljoen Puur Groede

Het Vlaemsche Erfgoed

Het Slijkstraatje is een begrip in Groede. Het Vlaemsche Erfgoed in deze straat is als een openluchtmuseum dat je meeneemt naar het traditionele Zeeuwse dorpsleven. Het plezier dat elke ondernemer uitstraalt om je te laten zien hoe het in die tijd was, hoe ze leefden, werkten en wat ze aten en dronken, maakt je vrolijk. Kijk mee in de wereld van een kunstsmid, bakker of zijdeschilder. 

Groede Slijkstraat

Fiets- en wandelpaden Groede

Verken de omgeving van Groede per fiets of te voet. Tal van routes nemen je mee door uitgestrekte natuurgebieden en langs historische bezienswaardigheden. Fiets over kronkelende paden langs uitgestrekte velden en wandel over duinen en dijken om de omgeving van Groede te beleven.

Restaurants in Groede

Als je het over Groede hebt, heb je het ook al snel over culinair genieten. Proef de lokale Zeeuwse keuken in de verschillende restaurants en eetgelegenheden in Groede. Verse visgerechten en streekproducten staan hoog op het menu.