Hulst Zeeuws-Vlaanderen

Hotels in Hulst

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Hulst: 16 beschikbare hotelkamers gevonden
Bij 1 verschillende hotels
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Hotel Reynaert
  • Hotel
    • 1 slaapk.
Laat je verleiden tot een authentiek verblijf in Hotel Reynaert
v.a. prijs/nacht
€ 111,-

In een hotel in Hulst ben je echt even lekker weg. Voor een weekend of lange vakantie. Een hotelkamer in deze bourgondische stad in Zeeuws-Vlaanderen is de perfecte uitvalsbasis voor talloze uitstapjes. Van mooie wandelingen tot kilometerslange fietstochten door de omgeving. Vind een hotel in Hulst en geniet van een overnachting in deze bourgondische stad. 

Familiehotel Hulst

Met het gezin op vakantie in Hulst betekent overnachten in een comfortabele familiekamer. Hulst staat bol van de activiteiten voor het hele gezin. Vanuit een kindvriendelijk hotel zijn er tal van wandelingen, speurtochten, speeltuinen of fietsroutes te ontdekken. Of ga een dagje naar het museum in Hulst. Met kinderen hoef je je hier zeker niet te vervelen. 

Luxe hotel Hulst

Overnachten in een luxe hotel in Hulst maakt dat je bijna geen zin meer hebt om de deur van je hotelkamer uit te gaan. Als je zin hebt in een luxe nachtje weg, dan is Hulst de perfecte bestemming. Hier slaap je in een hotel temidden van rustgevende natuur en akkerlandschap. In een luxe hotel hoef je even helemaal nergens aan te denken. Alles is mogelijk, net waar je zin in hebt. Dat maakt een verblijf in Hulst ultiem ontspannend. 

Restaurants in Hulst

Als je zin hebt om lekker lang te tafelen, zijn er in het bourgondische Hulst meer dan genoeg mogelijkheden om buiten de deur te eten. Steeds meer restaurants in Hulst werken met lokale producten. In de Gentsestraat, aan de Grote Markt, de Vismarkt en de Bierkaaistraat vind je verschillende restaurants. Als je zin hebt in de internationale keuken, kun je kiezen uit Italiaans, Grieks of Chinees. Op verschillende plekken staan in de lente en in de zomer terrassen uitgestald, waar je lekker kunt neerploffen voor het bestellen van een drankje of een lunch. 

Hulst restaurants

Activiteiten in Hulst

Wat te doen in Hulst? Een verblijf dichtbij de natuur in een landelijke omgeving maakt dat je er makkelijk op uit kunt gaan. Maak een wandeling over de 3,5 kilometer lange stadswallen rondom de stad. In het historische centrum staan veel gebouwen die herinneren aan vroegere tijden. Het middelpunt van het centrum is de Sint-Willibrordusbasiliek. Hulst is ook bekend doordat het genoemd wordt in het middeleeuwse verhaal ‘Van den Vos Reynaerde’. Net buiten de Gentse Poort in Hulst staat sinds 1938 een beeld van Reynaert.