Groede - De Drie Koningen

Fijne restaurants op de Markt in Groede

Alleen mooie woorden passen bij de Markt van Groede. Prachtige klinkerstraten en jaloersmakende monumentale panden staan om het plein. De Grote Kerk in het midden nodigt uit om een kleine wandeling in de parktuin te maken. Rondom de Markt vind je een aantal fijne restaurants. Ze hebben elk hun eigen specialiteit. Lekker is het bij allemaal.

Justa
Justa
allyourz redactie
4 min leestijd

De Drie Koningen

De Drie Koningen is een eetcafé en bierbrouwerij en zit op de hoek van de Markt. Binnen doet het denken aan een bruin café en buiten op het terras zit je deels onder grote knoestige bomen. Het bistro eten dat ze serveren past perfect bij het zelfgebrouwen bier: Dutch Bargain en Marckenstein. Wil of kun je niet kiezen uit één van hun speciaal- of eigen bieren? Kies dan voor een bierproeverij. Probeer zeker hun kroketten die gemaakt zijn van stoofvlees en de Dutch Bargain Imperial Pale Ale. 

Meer over de Drie Koningen

Fonteyn Groede

Fonteyn zit nog niet zo heel lang in Groede maar de weg naar deze zaak hebben veel mensen toch al gevonden. Hier wil je graag binnen plaatsnemen of buiten in de parktuin.

Fonteyn Groede

Bestel je koffie of thee en kies een stuk huisgemaakte taart. Het ijs dat door Ice-art uit Breskens wordt bedacht en gemaakt, lonkt vanuit de ijsvitrine. Wil je meer van dit alles? Bestel dan een high tea. Vanaf lunchtijd serveren ze hartige gerechten zoals verse soep, goed belegde tosti’s en borrelplanken.

Locatie: Markt 11, 4503 AG Groede | Telefoon: 0117 308 119

Fonteyn Groede-01

Etablissement 1880

Als je de straat oversteekt, loop je bijna tegen de fraaie witte gevel van Etablissement 1880 aan. Het is er chique maar op een fijne manier. Het pand is groots, mooi en geeft direct een indruk van wat je binnen te wachten staat. Hier kun je uit eten op hoog niveau. Dat is ook te zien aan de gerechten die ze bereiden en serveren. Het verrassingsmenu is Zeeuws getint waarbij je de keuze hebt tussen vis en vlees in het hoofdgerecht. Ze werken graag met streek- en seizoensgebonden producten. 

Locatie: Markt 9, 4503 AG Groede | Telefoon: 0117 376 066

Uit eten in Groede is genieten

Met verschillende restaurants op de Markt in Groede is er volop keuze voor een lekkere lunch of diner. Of begin daar je dag met een kop koffie en ijs of een stuk huisgemaakte taart ernaast. De goed gevulde borrelplank in de namiddag maken je relaxte (vakantie)dag compleet.

Dutch Bargain

Meer over Dutch Bargain

Handige informatie

Groede restaurants

In Groede centrum geldt vrij parkeren het hele jaar door. Op de Markt zijn parkeerhavens en bij het Multifunctioneel centrum het Torentje ligt een parkeerterreintje.