Natuurhuisje in Zeeland

Slapen in een huisje in de natuur in Zeeland

Blijf slapen midden in de natuur

In een huisje in de natuur wordt overnachten in Zeeland wel heel bijzonder. Hier ben je vrij om je eigen plan te trekken. Slapen en ontwaken midden in het groen, op het strand of aan het water. Weg van de drukte. Even helemaal niets. Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets voor een route die je zo lang maakt als je zelf wilt. Stap de deur van je natuurhuisje uit en raak geïnspireerd door de veelzijdige Zeeuwse natuur.

Boek een huisje in de natuur

Zeeland op de kaart

Ontdek de mooiste plekjes en de fijnste vakantieverblijven.

Voorjaar Thema - Natuur

In Zeeland heb je alle tijd

Kinderen spelen en ravotten de hele dag buiten en in veel huisjes zijn honden welkom. Zet al je apparaten uit en doe een digitale detox. Zo heb je eindelijk tijd voor dat ene boek dat al een tijdlang ongelezen in de kast ligt. Ga lekker zitten in je luie stoel op de veranda, doe je ogen dicht en luister naar de geluiden van de natuur. In een huisje in de natuur in Zeeland ben je er echt even helemaal uit. Er is in Zeeland ontzettend veel te zien en te doen! Of je nu voor een weekend of vakantie komt, wij hebben samen met bewoners en ondernemers de mooiste plekken en best bewaarde geheimen voor je verzameld.

Ontdek Zeeland

Bestemmingen in Zeeland per regio

Wil je alle bestemmingen in Zeeland ontdekken?

Alle bestemmingen bekijken

Veelgestelde vragen

In Zeeland vind je wonderschone natuur. Op sommige plekken kun je zelfs overnachten in de natuur. Wij geven een aantal tips voor leuke natuurhuisjes in Zeeland.

In Zeeland zijn er verschillende natuurgebieden. Boswachterij Westerschouwen, Natuurgebied Oranjezon en Natuurgebied het Zwin zijn populaire gebieden. Bekijk alle vakantiehuizen nabij een natuurgebied.

In Zeeland is er altijd wat te doen. Van kilometerslange stranden tot talloze activiteiten. Of je nu voor een dagje, weekend of vakantie komt, gebruik onze filters om Zeeland te ontdekken.