Beleef elke dag een stukje Zeeland

Vind inspiratie en boek direct. It’s allyourz!

Gisteren
Steffen
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Zaterdag 4 juni organiseert Bioduin in Koudekerke een open tuindag. Bioduin teelt en verkoopt biologische groente en fruit. De vele verschillende producten, uiteenlopend van bonen tot bladgroentes, worden in de ochtend voor opening van de winkel vers geoost. Tijdens de open tuindag kookt chef Cas Zwemer van restaurant Zeeuwse Streken de lekkerste gerechten, zijn er rondleidingen en voor kinderen is er een leuke speurtocht.

Bioduin open tuindag
Sluit je dag af met een diner aan het strand of onder de duinen

Tijdens een bezoek aan dit kustdorp zijn er voldoende gelegenheden om uit te kiezen. Leuke tentjes voor koffie, fijne plekjes voor een uitgebreide lunch of een diner in een sfeervol restaurant. Bij deze hotspots in Dishoek zit je zeker goed.

17 mei
Steffen
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Het hoogste punt van Walcheren ligt in de duinen van Zoutelande. Vanaf 54 meter hoogte kijk je weids uit over het strand en het binnenland. Er staat hier bovenop de duinen bijna altijd wind. Ideaal voor paragliders en deltavliegers, die zie je hier dan ook veel. Als je ook een sprong wil wagen, kan dat met een tandemvlucht. Maar toekijken is zeker geen straf!

De kust van Walcheren
Kust van Walcheren: wandel langs de hoogste duinen

Maak een wandeling door de hoogste duinen van Zeeland en bekijk de paragliders die boven de kust vliegen. Sluit je dag af met een diner op het strand tijdens zonsondergang.

16 mei
Steffen
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Strijkersmuziek in alle smaken in een grandioos monumentaal decor, dat is Sinfonietta String Festival Zeeland dat op zaterdag 21 en zondag 22 mei plaats vind in de Grote Kerk in Veere. Het is een samenwerking tussen Amsterdam Sinfonietta, de Grote Kerk Veere en de Zeeuwse Concertzaal. Er zijn meerdere concerten die starten met de muziekroute. Wandelend door Veere hoor je drie korte concerten in drie historische locaties. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Sinfonietta string festival Zeeland
Zien en doen: Veere in één dag

Geniet van een wandeling over de stadswallen met uitzicht over het Veerse meer. En maak kennis met authentieke winkels en fijne restaurants. Dit is Veere in één dag.

13 mei
Steffen
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Bijzondere koffie, een verassende lunchkaart en taarten waar de gemiddelde patissier stil van word. Roekoekoe in Zierikzee heeft het allemaal. Of het nou om de koffie, lunch of taarten gaat, bij elke hap of slok worden je smaakpapillen verrast. Een aanrader als je in Zierikzee bent, maar eigenlijk het omrijden waard, waar je dan ook bent.

Meer informatie over Roekoekoe vindt je op allyourz:
Meer informatie over Roekoekoe vindt je op allyourz:
11 mei
Steffen
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Een avondje lachen met Patrick Laureij, een concert van Eric Vaarzon Morel in het park of ben jij een echte Elvis fan? De Zeeuwse Cultuur Agenda geeft jou de beste tips!

De leukste festivals en evenementen in Zeeland
De leukste festivals en evenementen in Zeeland

Je hoeft je in Zeeland zeker niet te vervelen. Ga eropuit en geniet van de leukste activiteiten en uitstapjes!

Paginavan 45