Beleef elke dag een stukje Zeeland

Vind inspiratie en boek direct. It’s allyourz!

19 januari
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Na het grandioze succes van de Tasty Walk op de Brouwersdam volgt nu de Tasty Walk rond Kamperland en het Veerse meer aankomend weekend. Trek erop uit en maak een stevige wandeling of neem de fiets langs 5 smakelijke gerechten in Kamperland aan het prachtige Veerse Meer.

Veerse Bos

7x zien en doen in Kamperland

Heb jij je zomervakantie nog niet geboekt en houd je ervan actief buiten te zijn, dan zit je hier goed. Door de ligging tussen de Noordzee, het Veerse Meer en de Oosterschelde is een populaire plek om te watersporten, wandelen en fietsen.

18 januari
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Zin in een sportief half uurtje terwijl je cultuur snuift? Het Zeeuws Museum organiseert morgen de Museum Gym. Ze open tussen 12.30 en 13.00 de deuren voor een sportles van hun eigen directeur Marjan Ruiter. In de inspirerende wandtapijtenzaal geeft zij een les, gebaseerd op tai chi ontspanningsoefeningen. Er kunnen maximaal zes personen deelnemen, dus meld je snel aan door je naam, e-mailadres en telefoonnummer te mailen naar secretariaat@zeeuwsmuseum.nl.

Zeeuws-Museum-2

Doe alvast wat culturele inspiratie op voor als de musea weer open gaan

Er zijn in Zeeland veel verschillende musea die een bezoek waard zijn. Ze vertellen de verhalen over het verleden en het heden. En ze brengen de geschiedenis tot leven. In dit artikel vertellen we je welke musea je kunt bezoeken op Walcheren.

18 januari
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Nieuw in Hulst: Pagadder munten verzamelen met de nieuwe Pagadder app. Duik in de rijke geschiedenis van Hulst met de Pagadders. Deze Spaanse soldaatjes staan verspreid in de binnenstad en vertellen je alles over een spannende periode in de geschiedenis van deze mooie Vestingstad. Je volgt het cirkeltje op de route tot je in de buurt van het soldaatje komt. Heb je hem gevonden? Dan hoor je een signaal en verschijnt er een munt op je scherm. Heb je 10 munten vrij gespeeld? Dan krijg je een digitale coupon die je bij het infopunt kunt inleveren voor een verassing.

Hulst Pagadders

Een dagje uit in Hulst: stadswandeling over de wallen en door de vestingstad

Hulst is een echte vestingstad. Dat zie je nog heel goed aan de vestingwerken en de historische gebouwen. Een perfecte plaats voor een dagje uit.

14 januari
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Steeds meer toeristen weten Zeeland te vinden en er wordt steeds meer geïnvesteerd in mooie verblijfsmogelijkheden, zo ook in Vlissingen waar momenteel veel ontwikkeld wordt. In deze tweedelige serie geven we je een kijkje in de toekomst van Vlissingen met in deze aflevering; de ZeelandToren.

Stadswandeling Vlissingen: ontdek de maritieme geschiedenis

Stadswandeling Vlissingen: ontdek de maritieme geschiedenis

Een stadswandeling door Vlissingen is een perfect idee voor een dagje uit in Zeeland. Wandel zeker langs de boulevard en zie hoe de loodsboten de grote schepen Vlissingen binnenloodsen.

13 januari
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Stichting Goes Marketing heeft in samenwerking met de lokale horecaondernemers, een coronaproof wandelroute uitgezet langs verschillende To-Go afhaalpunten in Goes en Wolphaartsdijk. Bij deze punten kun je een hapje en/of drankje kopen voor maximaal € 7,50. Er zijn vier verschillende routes voor groot en klein. De routes zijn vrij toegankelijk en elke dag van de week te lopen, maar niet alle To-Go afhaalpunten zijn elke dag open. Kijk hier even goed naar voor vertrek.

Goes-7-haven

7x Activiteiten tijdens de lockdown in Zeeland

Van een roadtrip langs mooie plekken, een culinaire tour tot buitenactiviteiten met de kinderen. Met onze tips is het niet nodig om je de komende tijd te vervelen in Zeeland.

Paginavan 31