Bevrijdingsfestival Zeeland

Zeeland vandaag en morgen

Wat is er te doen in Zeeland


In Zeeland is het hele jaar door van alles te beleven. We helpen je graag om het beste uit je vrije tijd in Zeeland te halen en dit is je perfecte startpunt voor actuele overzichten. In onze Uitagenda vind je de leukste evenementen en festivals, maar we hebben ook een overzicht van alle Markten in Zeeland, zowel seizoensmarkten als weekmarkten. En op onze Timeline vind je bijna dagelijks leuke actuele updates en tips voor leuke activiteiten.

Timeline

20 januari
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

We zijn genomineerd voor de Zeeuwse PioniersPrijs van en dat maakt ons superblij! Ruim twee jaar geleden begon onze droom voor een digitaal platform voor vakantie en vrije tijd in Zeeland. Inmiddels mochten we al vele honderdduizenden bezoekers verwelkomen en zijn er al meer dan 1200 unieke accommodaties direct te boeken. Zo hebben we al honderden lokale ondernemers blij kunnen maken met een werkend alternatief voor internationale platforms zodat ze daar minder afhankelijk van kunnen worden.

Nu willen we natuurlijk winnen, help jij ons? Stem hier op ons!
Nu willen we natuurlijk winnen, help jij ons? Stem hier op ons!
20 januari
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Aanstaande zondag vind de 5e Sloeber mountainbike tocht in Clinge plaats. Je kan kiezen uit 30, 40 of 50 kilometer, dwars door Zeeuws-Vlaanderen. De start en finish zijn bij Sportcomplex Malpertuus en inschrijven kan tussen 08.00 en 10.30.

Mountainbikeroute Middelburg
Mountainbiken in Zeeland: 6 uitdagende routes

Zeeland kent tal van avontuurlijke mountainbikeroutes waar je lange en korte tochten kunt maken. Van Schouwen-Duiveland tot Zeeuws-Vlaanderen. Lekker ploeteren over onverhard terrein, door het bos en langs het water.

18 januari
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Overnachten in Middelburg kan bij de tofste adressen. In de hoofdstad van Zeeland vind je een ruim aanbod hotels, B&B’s en vakantiehuizen. Boek een stedentrip of een verblijf voor langere tijd. Wij geven je 9 tips voor accommodaties in Middelburg.

Zeeuws Onderonsje ©
Blijf slapen in Middelburg

Wandelen, winkelen en cultuur snuiven, ontdek Middelburg. Heb je geen zin om 's avonds weer naar huis te gaan? Dan blijf je toch gezellig slapen. Je vindt hier al snel een slaapplek die aan je wensen voldoet.

16 januari
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

In de winter kan het in Zeeland soms flink tekeergaan. Dat levert vaak mooie plaatjes op van donkere wolken en een woeste zee. Laat jij je niet tegenhouden door een beetje regen en wind en vind je het leuk dit spektakel van dichtbij te bekijken en te fotograferen? Wij geven je tips voor de mooiste fotolocaties op een onstuimige dag.

Storm Kazematten Vlissingen
6 fotogenieke plekken in Zeeland tijdens een stormachtige dag
13 januari
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Wakker worden in het groen met uitzicht op de weides en dieren, bij Beiderhuis kom je helemaal tot rust. Het schattige huisje bevindt zich op de bioboerderij van de eigenaren, midden in de polder. Een bezoekje om de dieren te knuffelen staat je tijdens je hele verblijf vrij. Een feest voor het hele gezin!

Overnachten Boerderij Beiderhuis Zeeland Hoofdplaat Zeeuws-Vlaanderen
Een heerlijk verblijf op een bijzondere locatie

In Beiderhuis kan je helemaal tot rust komen. Een huisje in het groen met uitzicht op de weides en de dieren. Het huisje is van alle gemakken voorzien, en is met zorg ingericht.

Paginavan 69