Hulst Zeeuws-Vlaanderen

Overnachten in Hulst

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Hulst: 16 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 1 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Hotel Reynaert
  • Hotel
    • 1 slaapk.
Laat je verleiden tot een authentiek verblijf in Hotel Reynaert
v.a. prijs/nacht
€ 111,-

Overnachten in Hulst

Hulst in Zeeuws-Vlaanderen is de perfecte bestemming voor een dagje cultuur snuiven, bourgondisch genieten of winkelen. Vanuit je hotel, appartement, B&B, vakantiehuis of camping in Hulst ontdek je de stad op je gemakje. Wandel over de stadswallen, ga op zoek naar Pagadders of ga een dagje winkelen. Bij mooi weer plof je neer op een van de gezellige terrassen. Boek je accommodatie in Hulst.

Hotels Hulst

In Hulst, maar ook in de omgeving van de stad vind je tal van hotels. Er is altijd wel een hotel dat bij je wensen past. Op loopafstand van de binnenstad of net buiten de stad in het groen. Een hotel in Hulst is de perfecte uitvalsbasis voor een geslaagd verblijf. 

B&B Hulst

In een B&B in Hulst begin je de dag goed met een uitgebreid ontbijt. Na het ontbijt is het tijd om - vol energie - de stad te verkennen. Bezoek bezienswaardigheden, winkels of natuurgebieden in de omgeving.

B&B Hulst | B&B Het Verborgen Geluk

Vakantiehuis in Hulst

In een rustige omgeving, net buiten de stad Hulst, vind je verschillende vakantiehuisjes. Kleinschalig en gemoedelijk. Overnacht in een huisje middenin de natuur, met uitzicht op de polders of tussen de bomen van een fruitboomgaard. Zoek en boek je vakantiehuisje in Hulst en ontdek deze bourgondische stad in al zijn charme. 

Activiteiten in Hulst

Wat te doen in Hulst? Als je een bezoek brengt aan Hulst kun je niet om de stadswallen heen. Een rondwandeling over deze historische vestingwerken duurt ongeveer een uur. Onderweg heb je de mooiste uitzichten over de stad. Daarnaast is er vanalles te zien. Je wandelt langs de Bollewerckpoort of Keldermanspoort, een voormalige toegangspoort. Onderaan de poort staat een zogenoemde ‘klapbank’. Neem plaats op de bank, druk de startknop en luister naar de historische verhalen die worden verteld. Met kinderen is de ‘Vindplaats’ leuk om naartoe te gaan, een thema speeltuin waar ze kunnen ravotten. Heb je de Pagadders al gespot? Deze kleine soldaatjes staan verspreid door de stad en kun je zoeken aan de hand van een speurtocht. De stadsmolen springt direct in het oog tijdens een wandeling over de stadswallen. Iedere zondagmiddag kun je de molen bezoeken.

Hulst pagadder

Restaurants in Hulst

In Hulst ervaar je het bourgondische leven. Hier kun je lekker en uitgebreid uit eten. Er zijn genoeg fijne restaurants te vinden waar je goed kunt lunchen, borrelen en dineren. Veel chefs werken met lokale producten, maar ook de buitenlandse keuken is goed vertegenwoordigd. Wordt het mediterraans, Chinees of Sushi? In Hulst kun je alle kanten uit.

Hulst restaurants