Yerseke haven

Overnachten in Yerseke

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Yerseke: 215 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 26 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Paginavan 2

Overnachten in Yerseke

Overnachten in Yerseke betekent proeven van culinaire verrassingen. In dit vissersdorp aan de Oosterschelde eet je verse schaal- en schelpdieren. Om optimaal te genieten van wat Yerseke allemaal te bieden heeft, boek je een verblijf bij een hotel, B&B of appartement. Kies wat bij jou past en geniet van een welverdiende vakantie in Yerseke.

Overnachten aan zee Yerseke

Met een ligging direct aan de Oosterschelde overnacht je in Yerseke altijd dicht bij zee. Vanuit je accommodatie sta je binnen enkele minuten aan het water. Kijk hoe de mosselkotters wegvaren of stap zelf op een rondvaartboot die je meevoert over de Oosterschelde. Als je kiest voor een overnachting aan zee, beleef je gegarandeerd een ontspannen verblijf.

Wat is er te doen in Yerseke?

Als je graag vis eet of liefhebber bent van schaal- en schelpdieren, is in Yerseke genoeg te beleven. Neem plaats bij een van de restaurants aan de historische Oesterputten en proef verse oesters. Wil je meer weten over de Oesterputten? Boek dan een rondleiding en kom alles te weten over de kweek van oesters en mosselen. Of trek je handschoenen en kaplaarzen aan om zelf oesters te rapen. Neem een picknickmand en oestermes mee om ze direct op te eten. Verser dan dit krijg je ze niet.

Oesterputten Yerseke

Bezienswaardigheden Yerseke

De Oesterputten en de jachthaven van Yerseke zijn plaatjes om te zien. Een wandeling over de kades van de levendige jachthaven voert je langs kleurrijke vissersboten en mosselkotters. Vaar mee op een mosselkotter en leer alles over de manier waarop mosselen gekweekt en geoogst worden. Tijdens een rondvaart krijg je ook de kans om ze te proeven. Een leuk én educatief uitje. Voor een rustige wandeling ga je naar Yerseke Moer. Tussen 15 juli en 15 oktober kun je een wandeling dwars door dit veenweidegebied maken. De grond is erg nat, dus trek waterdichte schoenen aan.

Yerseke mosselveiling

Veelgestelde vragen

In Yerseke en omgeving vind je veel verschillende vakantiehuizen en appartementen. De meeste vakantiehuizen en appartementen bevinden zich in het centrum van Yerseke.

In het laagseizoen kun je goedkoper overnachten in Yerseke dan in het hoogseizoen. Bij dit sfeervolle vakantiehuis in Yerseke betaal je het minste per nacht.

Bezoek Yerseke en ervaar een culinaire beleving. Hier proef je oesters, mosselen en andere zeevruchten. Maak een rondvaart over de Oosterschelde of ga met een gids op pad over de Oesterputten.