Terneuzen overnachten

Overnachten in Terneuzen

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Terneuzen: 68 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 9 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Tip: Er is meer aanbod in de buurt

Overnachten Terneuzen

Boek een weekend weg of vakantie in Terneuzen en overnacht in een hotel, B&B of appartement. Tijdens een verblijf in Terneuzen ontdek je deze stoere havenstad het best. Ga op ontdekkingstocht door de stad en bezoek fijne winkels, lekkere restaurants en bezienswaardigheden.

Activiteiten in Terneuzen

Wat te doen in Terneuzen? De beste manier om de stad te ontdekken is door te wandelen. Maak een stadswandeling over de Scheldeboulevard en tuur eindeloos over de Westerschelde. Je kunt de schepen bijna aanraken. Loop door naar Oud Terneuzen en struin door de smalle steegjes. Houd je van winkelen? In de binnenstad van Terneuzen vind je verschillende leuke winkels en buiten het centrum kun je een nieuw interieur samenstellen bij de vele woonwinkels.

Kunst Terneuzen Scheldeboulevard


Restaurants in Terneuzen

Tijdens je verblijf in Terneuzen zijn er genoeg restaurants waar je terecht kunt. Voor een borrel, lunch of diner ga je naar Grand Café de Graanbeurs. Hier is het altijd gezellig. Liever dineren met uitzicht over de Westerschelde? Ook dat kan in Terneuzen bij Brasserie Westbeer. Geniet van verse vis en schepen die voorbij varen.

Bezienswaardigheden in Terneuzen

Op de Scheldeboulevard vind je verschillende kunstwerken. Leuk om langs te wandelen en te bekijken. In de omgeving van Terneuzen is genoeg te zien. Tijdens je vakantie of weekend weg hoef je je niet te vervelen. Stap op de fiets en verken de omgeving van Terneuzen. Maak een fietstocht langs het water en geniet van het uitzicht.