Annuleren tot (niet t/m) - 28 dagen voor aankomst: €50,00 administratievergoeding per geboekte accommodatie - 21 dagen voor aankomst: 20% van de totale huursom met een minimum van €50,00 - 14 dagen voor aankomst: 40% van de totale huursom met een minimum van €50,00 - 7 dagen voor aankomst: 60% van de totale huursom met een minimum van €50,00 - 1 dagen voor aankomst: 80% van de totale huursom met een minimum van €50,00 - Op de aankomstdag: 100% van de totale huursom

Je betaalt circa 50% van het huurbedrag binnen 28 dagen, doch ook uiterlijk 28 dagen voor aankomst. Het resterende bedrag betaal je bij aankomst.

  • Inchecken
    Tussen 15:00 uur en 21:00 uur
  • Uitchecken
    Voor 11:00 uur

Honden zijn van harte welkom. Wij staan maximaal 1 hond per kamer of woning toe. Let u op dat in Hotel In den Brouwery bij voorbaat geen honden toegestaan zijn in de kamers type A, C en F. Let u wel op dat honden in uw accommodatie niet toegestaan worden in ruimtes met tapijt en op meubels. In vakantiewoningen zijn deze uiteraard ook niet toegestaan in de slaapkamers. Indien wij bij schoonmaak constateren dat deze regels overtreden worden dan worden u mogelijk extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Wij waarderen het wanneer u deze regels opvolgt en zo de gehuurde accommodatie voor uzelf en andere gasten netjes houdt. De recepties van Hotel In den Brouwery en Hotel Bosch en Zee zijn gedurende het seizoen (ongeveer 1.4 tot 1.11) open tot 21.00 uur, gedurende de rustige wintermaanden tot 19.00 a 20.00 uur. Indien u na sluitingstijd wenst aan te komen verzoeken wij u op uw aankomstdag rond 19.00 uur de receptie telefonisch te contacteren, u krijgt dan een persoonlijke code waarmee u uw sleutel 24 uur per dag uit de aanwezige sleutelkluis kunt halen. Zo kunt u dus 24 uur per dag inchecken.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Tot hoe laat is het mogelijk in te checken?
    De receptie van Hotel In den Brouwery is gedurende het seizoen (ongeveer 1.4 tot 1.11) open tot 21.00 uur, gedurende de rustige wintermaanden tot 19.00 a 20.00 uur. Indien u na sluitingstijd wenst aan te komen verzoeken wij u op uw aankomstdag rond 19.00 uur de receptie telefonisch te contacteren, u krijgt dan een persoonlijke code waarmee u uw sleutel 24 uur per dag uit de aanwezige sleutelkluis kunt halen. Zo kunt u dus 24 uur per dag inchecken.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]