Lente in Zeeland

Vier de lente in Zeeland

Het voorjaar in Zeeland vraagt erom eropuit te gaan. Kilometerslange fiets- en wandelroutes liggen voor je open. Om te beleven en te ontdekken. Dompel je onder in de Zeeuwse natuur. Ervaar de lente in Zeeland.

Beleef het voorjaar in Zeeland

De lente is ideaal om eropuit te gaan in Zeeland. Hier heb je een zee van mogelijkheden. Romantisch samen, gezellig met vrienden of met het hele gezin. Neem de tijd voor jezelf en voor elkaar. Geniet van een dagje uit, een weekend weg of een ontspannen vakantie.

Kind plukt boterbloemen - Voorjaar in Zeeland

Tips en inspiratie voor een fantastisch voorjaar in Zeeland

Kleine dorpjes en karakteristieke steden, de lekkerste restaurants, kilometers aan fiets- en wandelroutes, onnoemelijk veel watersportmogelijkheden, natuurpracht waar je U tegen zegt en leuke winkels. In Zeeland hoef je je absoluut niet te vervelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben de meest actuele tips voor activiteiten en bezienswaardigheden voor je verzameld. Lees alles wat je moet weten om je bezoek gegarandeerd tot een succes te maken.

Ontdek Zeeland

3 Fijne plekken om te overnachten

Provincie Zeeland op de kaart

Boek direct via de kaart

Ontdek de mooiste plekjes en de fijnste vakantieverblijven.

Al het goede van Zeeland in je mailbox?

Ontvang per mail de leukste overnachten tips, unieke lokale activiteiten en actuele hotspots in heel Zeeland. Schrijf je snel in.

Oldtimer-Veerse-Meer-30

Bestemmingen in Zeeland per regio

Wil je alle bestemmingen in Zeeland ontdekken?

Alle bestemmingen bekijken