Vakantiehuizen Hero

Grootste aanbod vakantieverblijven
en unieke activiteiten in Zeeland

allyourz is een lokaal platform voor vrije tijd en vakantie in Zeeland

Zeeland op de kaart

Ontdek de mooiste plekjes en de fijnste vakantieverblijven.

Jouw aanbod op allyourz?

Stel je eens voor wat het betekent voor de Nederlandse, Duitse en Belgische toerist dat alles in Zeeland op één platform te vinden, te plannen en te boeken is. En stel je eens voor wat dit voor jou als ondernemer of diensten aanbieder kan betekenen. Lift mee op onze marketinginspanningen voor Zeeland en meld je gratis aan zodat ook jij zichtbaar en vindbaar bent op allyourz.

Word Partner

Ondernemer

Beleef elke dag een stukje Zeeland

Vind inspiratie en boek direct. It’s allyourz!

12 augustus
Steffen
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Als je de langgerekte dorpsstraat van Burgh-Haamstede volgt, merk je bijna niet dat deze plaats op Schouwen-Duiveland eigenlijk bestaat uit twee dorpen: Haamstede en Burgh. Morgen vindt in Burgh de Burghse Dag plaats. Al meer dan dertig jaar een begrip op Schouwen-Duiveland. De straten staan geheel in het teken van dit dorpsfeest vol paarden en folklore. Ringrijden, sjezenrijden, er zijn allerlei markten. Ook worden er oude ambachten beoefend, kan je legervoertuigen bekijken en is er veel muziek.

Burgh-Haamstede dorp
Zien en doen in Burgh-Haamstede

De ligging in een bosrijke omgeving pal aan het strand, met verschillende bezienswaardigheden, evenementen, overnachtingsmogelijkheden en horeca maken Burgh-Haamstede een plaats waar je mooie herinneringen kunt maken.

10 augustus
Steffen
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Met temperaturen van rond de 30 graden deze week is het strand wat ons betreft één van de beste plekken om de dag door te brengen. Ga bijvoorbeeld naar de weidse stranden in Cadzand-Bad, waar zelfs in het hoogseizoen voldoende ruimte is voor iedereen.

Cadzand-Bad Strand
Ontdek mondaine badplaats Cadzand-Bad en het weidse van Cadzand-Dorp

Cadzand is populair en dat is ze al jaren. Niet gek natuurlijk want het heeft heel veel te bieden. Dankzij verschillende bouwprojecten en verfraaiingen mag Cadzand-Bad zich inmiddels met recht mondain noemen. Het is de perfecte plek voor een dag strand of langer verblijf.

8 augustus
Steffen
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Kijk deze zeehonden eens heerlijk rusten in de zon op een zandplaat in de Oosterschelde. Wist je dat je in Zeeland heel goed zeehonden, maar ook bruinvissen kunt spotten?

Zeehonden Oosterschelde
Op zoek naar bruinvissen en zeehonden bij Schouwen-Duiveland

Wil je graag zeehonden en bruinvissen zien in Zeeland? De meeste kans heb je bij de Oosterschelde vanaf Schouwen-Duiveland. Dit kan vanaf de kant, maar ga ook eens mee met een echte zeehondensafari. Met een boot vaar je verder de Oosterschelde op en heb je grote kans om zeehonden en bruinvissen te zien.

Lange Jan Middelburg
gesponsord

Middelburg

Moderne Monumentenstad. Prachtige uitvalsbasis om stad en omgeving te ontdekken.